Skip links

Ons team

Maurits van den Heuvel

Maurits is een ervaren consultant en projectmanager op het gebied van informatiebeveiliging en IT Security. Identity & Access Management is één van zijn specialisaties. Hij heeft ruime ervaring in de bancaire sector waar hij implementaties heeft geleid op veel verschillende onderwerpen binnen Risk Management en Cybersecurity.

Maurits heeft brede functionele en conceptuele kennis van Risk Management en Informatiebeveiliging. Deze kennis en ervaring past hij toe in zijn adviesopdrachten om de klant te helpen bij het verlagen van bedrijfsrisico’s. Hij vind het leuk om zijn kennis over te dragen aan collega’s en jonge medewerkers die gemotiveerd zijn om verder te groeien in het Cybersecurity werkveld.

Ramses Sloeserwij

Ramses is al vele jaren werkzaam in de IT. Ongeveer 20 jaar geleden werd zijn interesse gegrepen door Security en heeft zich sindsdien hierin verder gespecialiseerd. Zo heeft hij gewerkt als hoofd Informatie Beveiliging bij ING en Lead Security Architect bij de Nationale Politie.

Gedreven door zijn professie en persoonlijke interesse heeft hij de behoefte om niet alleen de gebeurtenissen en onderzoeken over security te consumeren, maar juist ook hierover zelf te produceren. Dat doet hij als spreker op universiteiten en congressen en als blogger op zijn eigen site: The Sloeserwij files.

Richard van der Kraan

Richard heeft meer dan 25 jaar management ervaring binnen de IT, Telecom, Informatiebeveiliging, Finance en MKB. Zijn pragmatische aanpak en focus op resultaat zie je terug in de rollen van programma- en project manager, operations manager, product owner, agile coach en innovation lead.

Hij is ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Door inzicht, hands-on aanpak en bruikbaarheid van informatie worden organisaties wendbaarder en kunnen snel op- en afschalen in continue veranderende marktomstandigheden. Hierbij zijn applicaties en tools onmisbaar, maar zeker geen doel op zichzelf.